Törzsutas Klub CSATLAKOZZ ÉS FOGLALJ!

Nézd meg előnyeinket!

Barna László

1. Egy helyen minden, ami a gondtalan nyaraláshoz szükséges.

Az Ön álomvakációja egyetlen weboldalon. Mindent megtalál, ami egy felejthetetlen utazás megszervezéséhez szükséges lehet. Válasszon úti célt és válogasson a legjobb szállásajánlatok között, vegye meg repülőjegyét néhány kattintással, rendeljen transzfert vagy szervezze meg előre programját egy szempillantás alatt! Komplett utazásának lefoglalásához el sem kell navigálnia a foglaló oldalról, emellett a szolgáltatásokat Travel egyenlegéről is fizetheti!

2. A legjobb szállásajánlatok érdeklik?
Utazási cégünk közel 2 000 000 hotel ajánlatát gyűjtötte össze a világ minden pontjáról. Adja meg, hová szeretne utazni, mi pedig megtaláljuk az Ön igényeit leginkább kielégítő szállást. A kiválasztott szálloda adatlapján a szobákat bemutató, jó minőségű képek és átlátható információk viszik Önt közelebb a legjobb döntés meghozatalához.

3. Bárhová elrepítjük!
Rendszerünk 900 – köztük 230 fapados – légitársaság járatait kínálja Önnek. Ha eldöntötte, hová repülne, bízza ránk a legjobb lehetőség megtalálását. Repülőjegy-keresőnkkel gyorsan és kedvező áron vásárolhatja meg jegyét csupán pár kattintással, és foglalását akár Utazási egyenlegéről is rendezheti.

4. A gondtalan érkezés öröme Önt is megilleti.
Ne számolgassa a perceket, hogy odaér-e! Engedje, hogy más tervezze meg útját a repülőtér vagy vasútállomás és a kiválasztott hotel között! Ha oldalunkon foglal transzfert, még ragyogóbb vakáció várja. A transzferfoglalást természetesen Travel egyenlegéről is fizetheti.

5. Programok színes sora várja, bármerre jár.
A legjobb és legizgalmasabb rendezvények, népszerű látványosságok mind az Ön látóterébe kerülnek. Foglalja le városnézését, vegyen jegyet az óriáskerékre, vásároljon családi múzeumbelépőt vagy akár hőlégballonos repülést kényelmesen a karosszékből, hogy utazása alatt csak az élményekre kelljen koncentrálnia.

“Rendszeresen utazok. Érdekelt, hogyan tudok a legkedvezőbb áron  utazást foglalni. Azért vásároltam utazási csomagot, mert a benne lévő kedvezmény lehetőségeket igénybevéve jóval többet spórólhatok mint a csomag ára”